Motoroptimering

Vi kan erbjuda skräddarsydda mjukvaror både Steg 1 och Steg 2 till dom flesta bilarna på marknaden,
Vi kan även flytta fartspärr och ta bort fartspärr vid önskemål

Motoroptimering för bättre körekonomi och prestanda

Motoroptimering och tuning syftar till att förbättra bilens prestanda och körekonomi. Genom att optimera motorn kan vi förbättra effektiviteten och kraften i alla typer av fordon, från personbilar till husbilar och lastbilar. Dessa förbättringar uppnås genom en kombination av justeringar, uppdateringar och byten av specifika motordelar. Med rätt optimering kan du uppleva ökad prestanda, bättre bränsleeffektivitet och en övergripande förbättrad körupplevelse.

Motoroptimering

Motoroptimering och bil tuning handlar om att förbättra bilens prestanda och körupplevelse. Vi kan optimera motorn i alla typer av fordon, från vanliga bilar till husbilar och lastbilar. Våra delar och system är anpassade för att ge dig den bästa möjliga optimeringen, oavsett fordonstyp.

Syftet med motoroptimering

Motoroptimering syftar till att förbättra körupplevelsen och har flera viktiga fördelar:

  • Prestandaförhöjning: Ökad effekt och respons.
  • Bättre körekonomi: Minskad bränsleförbrukning.
  • Högre säkerhet: Förbättrade köregenskaper.
  • Förbättrat utseende: Estetiska uppgraderingar.

Dessa mål kan uppnås genom byte av motordelar och andra justeringar.

Motoroptimering går hand i hand med andra uppdateringar

Förutom motoroptimering är det vanligt att utföra andra typer av tuning, såsom optimering av styrsystem och växellåda. Bredare däck och förbättrade bromsar kan avsevärt öka säkerheten och körupplevelsen, särskilt vid vinterkörning. Vi kan också uppgradera interiören och ljudsystemet för en ännu bättre körupplevelse.

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver hjälp med att optimera din motor med rätt system och delar. Vi står redo att hjälpa dig att få ut det mesta av din bil.

Högkvalitativa delar

Vid motoroptimering är det avgörande att använda delar av hög kvalitet. Dessa delar förlänger bilens livslängd, förbättrar prestandan och ökar bränsleeffektiviteten. Tack vare lång erfarenhet och kunskap från motorsporten, kan vi erbjuda lösningar som är både effektiva och pålitliga.

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver hjälp med att optimera din motor med rätt system och delar. Vi står redo att hjälpa dig att få ut det mesta av din bil.

Motoroptimering inkluderar:

Prestandaförhöjning
Bättre körekonomi
Minskad bränsleförbrukning
Högre säkerhet
Förbättring av
fordonets utseende

Övriga tjänster

Leverans

Vi skickar normalt din vara samma dag om beställning skett före Kl 15,00 på vardagar, alla ordrar hanteras i tur & ordning, Försändelser som skickas till utlandet betalas i förskott då möjlighet till Utlandspostförskott inte längre finns hos Posten. Vid köp från utlandet kan eventuella moms och tullkostnader tillkomma köpebeloppet, betalningsansvaret för dessa ligger helt och hållet på kunden.

Öppet köp 30 Dagar

Dieselkraft lämnar 30-dagars öppet köp på vår Effektbox, 30 dagar gäller från fakturadatum eller den dag vi har behandlat ordern då vi även skriver orderbekräftelse. Vid eventuell retur står kund för alla fraktkostnader.

Generösa garantier

Dieselkraft lämnar 2-3 års garanti på våra trimboxar beroende på produkt . Ex VP37, CRDE & CRDM Boxar 2-års garanti, Övriga normalt 3-år, När gäller inte garanti ? När kunden inte följt monteringsanvisningen, När kunden kopplat varan fel, När kunden inte placerat boxen väl för att skyddas i den mån det går mot Vatten, Stark värme & Vibbrationer.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill boka en tid för en motoroptimering? Tveka inte att kontakta oss! Du kan nå oss via telefon, e-post eller genom att fylla i kontaktformuläret nedan. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få ut det mesta av din bil.

Telefontider

Order & Monteringssupport
Vardagar kl 9-17 Övrig tid via mail
Lördag Möjlighet till Motoroptimering & Hämtning av produkt (Om överenskommelse skett)

Hitta till oss

Förrådsvägen 2
13737 Västerhaninge
Stockholm, Sweden
Org nr: 556779-8938


Producerad av 203 Creative AB i Stockholm