Adblue

Vi erbjuder Fix & Programmering / Bortprogrammering av felande AdBlue system.

Vad är Adblue?

AdBlue är en vätska som används i dieselfordon för att minska skadliga utsläpp. Den sprutas in i fordonets avgassystem, där den omvandlar skadliga kväveoxider (NOx) till ofarligt kväve och vattenånga. AdBlue består av urea och renat vatten. Denna vätska är också känd som Diesel Exhaust Fluid (DEF). AdBlue används främst i moderna dieselmotorer med SCR-system (Selective Catalytic Reduction) för att uppfylla strikta utsläppsregler.

För att säkerställa korrekt funktion måste AdBlue fyllas på regelbundet, och förbrukningen varierar beroende på körförhållandena. Den är giftfri och lätt att hantera, vilket gör den till en säker lösning för att minska fordonens miljöpåverkan.

Minskad kostnad

Fix och programmering av felande AdBlue-system, kommer leda till betydande kostnadsbesparingar. Genom att reparera och optimera ditt AdBlue-system kan du undvika dyra utbyten och onödiga reparationer. Våra experter säkerställer att systemet fungerar som det ska, vilket förbättrar fordonets bränsleeffektivitet och prestanda. Detta minskar inte bara underhållskostnaderna, utan även de totala driftskostnaderna över tid.

Ökad driftsäkerhet

En annan stor fördel med att reparera och optimera ditt AdBlue-system är att minska risken för att ditt fordon blir immobiliserat. Ett felaktigt AdBlue-system kan blockeras, vilket kan leda till att din bil inte kan starta. Detta kan vara ett allvarligt problem, särskilt om du befinner dig på en avlägsen plats. Genom att säkerställa att ditt AdBlue-system fungerar korrekt, kan du undvika dessa problem och garantera att ditt fordon alltid är redo att användas när du behöver det.

Ökad fordons tillförlitlighet

En annan stor fördel med AdBlue delete är att det inte finns någon risk att ditt fordon blir immobiliserat. AdBlue-systemet kan blockeras, vilket kan leda till att din bil inte kan starta. Detta kan vara ett stort problem om du är strandsatt på en avlägsen plats.

Här är några av våra tjänster

Adblue Off
Adblue Delete
Adblue avstängning
Adblue Fel
Adblue Problem
Stänga av Adblue
Programmera Bort Adblue
Felsökning Adblue
Lågt tryck Adblue
Motorlampa Adblue
Urea Problem
Adblue Pump Problem
Nox Problem
Nox Sensor Problem
Värmerkrets Adblue
Adblue Spridare

Övriga tjänster

Leverans

Vi skickar normalt din vara samma dag om beställning skett före Kl 15,00 på vardagar, alla ordrar hanteras i tur & ordning, Försändelser som skickas till utlandet betalas i förskott då möjlighet till Utlandspostförskott inte längre finns hos Posten. Vid köp från utlandet kan eventuella moms och tullkostnader tillkomma köpebeloppet, betalningsansvaret för dessa ligger helt och hållet på kunden.

Öppet köp 30 Dagar

Dieselkraft lämnar 30-dagars öppet köp på vår Effektbox, 30 dagar gäller från fakturadatum eller den dag vi har behandlat ordern då vi även skriver orderbekräftelse. Vid eventuell retur står kund för alla fraktkostnader.

Generösa garantier

Dieselkraft lämnar 2-3 års garanti på våra trimboxar beroende på produkt . Ex VP37, CRDE & CRDM Boxar 2-års garanti, Övriga normalt 3-år, När gäller inte garanti ? När kunden inte följt monteringsanvisningen, När kunden kopplat varan fel, När kunden inte placerat boxen väl för att skyddas i den mån det går mot Vatten, Stark värme & Vibbrationer.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill boka en tid för en motoroptimering? Tveka inte att kontakta oss! Du kan nå oss via telefon, e-post eller genom att fylla i kontaktformuläret nedan. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få ut det mesta av din bil.

Telefontider

Order & Monteringssupport
Vardagar kl 9-17 Övrig tid via mail
Lördag Möjlighet till Motoroptimering & Hämtning av produkt (Om överenskommelse skett)

Hitta till oss

Förrådsvägen 2
13737 Västerhaninge
Stockholm, Sweden
Org nr: 556779-8938


Producerad av 203 Creative AB i Stockholm