EGR

Programmering som stänger av bilens EGR ventil för bättre prestanda och lägre förbrukning

Vad är EGR Delete?

EGR Delete innebär att man avlägsnar eller inaktiverar bilens avgasåtercirkulationssystem (EGR). EGR-systemet är utformat för att minska utsläppen genom att återföra en del av avgaserna tillbaka till förbränningsmotorn. Genom att ta bort detta system kan motorn arbeta mer effektivt och med ökad prestanda. Det kan också minska risken för igensättning och andra problem som kan uppstå i EGR-ventilen.

Priser och villkor

Att byta ut EGR-ventilen kan vara en omständig och kostsam process och problemen kan återkomma efter en tid. Avprogrammering av EGR-ventilen är oftast en mer kostnadseffektiv och långsiktig lösning.

Skillnaden mellan reparation och avkodning

Att byta ut EGR-ventilen kan vara en omständig och kostsam process och problemen kan återkomma efter en tid. Avprogrammering av EGR-ventilen är oftast en mer kostnadseffektiv och långsiktig lösning.

Mer kraft

Att ta bort EGR-ventilen kommer att förbättra effektiviteten och prestandan hos ditt fordon och det kommer att bli mycket kraftfullare. EGR-ventilen, medan en välmenande designfunktion är opraktisk i den meningen att den offrar motorns prestanda för att i slutändan arbeta mot sitt eget mål.

Fördelar med EGR:

Förbättrad prestanda
Lägre bränsleförbrukning
Färre driftproblem
Längre livslängd på motorn
Renare motordelar

Övriga tjänster

Leverans

Vi skickar normalt din vara samma dag om beställning skett före Kl 15,00 på vardagar, alla ordrar hanteras i tur & ordning, Försändelser som skickas till utlandet betalas i förskott då möjlighet till Utlandspostförskott inte längre finns hos Posten. Vid köp från utlandet kan eventuella moms och tullkostnader tillkomma köpebeloppet, betalningsansvaret för dessa ligger helt och hållet på kunden.

Öppet köp 30 Dagar

Dieselkraft lämnar 30-dagars öppet köp på vår Effektbox, 30 dagar gäller från fakturadatum eller den dag vi har behandlat ordern då vi även skriver orderbekräftelse. Vid eventuell retur står kund för alla fraktkostnader.

Generösa garantier

Dieselkraft lämnar 2-3 års garanti på våra trimboxar beroende på produkt . Ex VP37, CRDE & CRDM Boxar 2-års garanti, Övriga normalt 3-år, När gäller inte garanti ? När kunden inte följt monteringsanvisningen, När kunden kopplat varan fel, När kunden inte placerat boxen väl för att skyddas i den mån det går mot Vatten, Stark värme & Vibbrationer.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill boka en tid för en motoroptimering? Tveka inte att kontakta oss! Du kan nå oss via telefon, e-post eller genom att fylla i kontaktformuläret nedan. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få ut det mesta av din bil.

Telefontider

Order & Monteringssupport
Vardagar kl 9-17 Övrig tid via mail
Lördag Möjlighet till Motoroptimering & Hämtning av produkt (Om överenskommelse skett)

Hitta till oss

Förrådsvägen 2
13737 Västerhaninge
Stockholm, Sweden
Org nr: 556779-8938


Producerad av 203 Creative AB i Stockholm